Η ΟΛΘ Α.Ε. υποδέχθηκε στελέχη της RRNM Transport JSC Skopje στον Λιμένα της Θεσσαλονίκης

Αντιπροσωπεία στελεχών της RRNM Transport JSC Skopje επισκέφθηκε το Λιμένα της Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με ομολόγους τους στην ΟΛΘ Α.Ε. Η RRNM Transport JSC Skopje είναι ο διαχειριστής του σιδηροδρομικού δικτύου της Βόρειας Μακεδονίας και συνεργάζεται με την ΟΛΘ Α.Ε., στο πλαίσιο της απευθείας σιδηροδρομικής σύνδεσης του Λιμένα της Θεσσαλονίκης, της κύριας πύλης για το εμπόριο στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με την Νις της Σερβίας, που ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου 2022.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών εστίασαν σε ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία τους σε άμεσο και μελλοντικό ορίζοντα, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργικής αποδοτικότητας της σιδηροδρομικής διασύνδεσης, της διασφάλισης υψηλού επιπέδου ποιότητας υπηρεσιών κ.ά.

Σε κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντηση τους, ο κ. Αθανάσιος Λιάγκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., και ο κ. Majan Vejseli, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής της RRNM Transport JSC Skopje, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικές προοπτικές και ανοίγει τον δρόμο για αξιοποίηση νέων ευκαιριών, προς όφελος των επιχειρηματικών και κοινωνικών εταίρων τους.