Τρία νέα μεγάλα projects για την εταιρία «Μύλοι Λούλη» από την Acmon Data

 

Διευρύνεται η συνεργασία της Acmon Data με την εταιρία «Μύλοι Λούλη» μετά την πρόσφατη ανάθεση νέων σημαντικού μεγέθους έργων τα οποία αφορούν την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στη Σούρπη, στη νέα μονάδα παραγωγής στο Toshevo Βουλγαρίας και στο εργοστάσιο Kenfood στην Θήβα εφαρμόζοντας το TracePro, σουίτα εφαρμογών MES αποκλειστικά σχεδιασμένη και αναπτυγμένη από την Acmon Data.

Στο εργοστάσιο στη Σούρπη, πρόκειται για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και εποπτικού ελέγχου παραγωγικότητας – σε πραγματικό χρόνο – και απόδοσης μηχανών και υποσυστημάτων αυτών για κάθε γραμμή παραγωγής και συσκευασίας.

Για το εργοστάσιο στο Toshevo Βουλγαρίας, ανατέθηκε η σχεδίαση και εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος αυτοματοποιημένης σήμανσης σάκων -print & apply- και καταγραφής παραγωγής. Εδώ το TracePro αυτόματα καταγράφει και εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του Η/Υ, την ποσότητα των σάκων που συσκευάστηκαν, έτσι ανά πάσα στιγμή είναι γνωστή η παραγωγικότητα της γραμμής.

Το εργοστάσιο Κenfood ήταν το πρώτο όπου εφαρμόστηκε το Tracepro για τη διαχείριση της παραγωγής του περιλαμβάνοντας recipe management, ιχνηλασιμότητα, data collection καθώς επίσης και διαχείριση αποθήκης ξεκινώντας από την παραλαβή Α’ υλών έως και τη διανομή των προϊόντων στον τελικό πελάτη.

Το πιο σημαντικό project βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τη διασυνδεσιμότητα του συστήματος SAP των 3 υφιστάμενων εργοστασίων: Kenfood, Σούρπη & Toshevo με το σύστημα TracePro. «Γέφυρα» δεδομένων μεταξύ των 3 εργοστασίων έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης, real time έλεγχος παραγωγής, αποδοτικότητας και ακριβής κοστολόγησης. Project που ολοκληρώνει σε μεγάλο ποσοστό την διασυνδεσιμότητα της συνολικής παραγωγής του Ομίλου “Loulis Mills” και τη μετάβασή του στην εποχή που σήμερα ονομάζουμε “Industry 4.0”.