Το SC&L magazine και η o.mind Creatives αποχαιρετούν τον Γ. Παππά

Με μεγάλη μας θλίψη, πληροφορηθήκαμε την τεράστια απώλεια για τον χώρο του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, του καλού συνεργάτη και ενός εξαιρετικού ανθρώπου, Γιώργου Παππά, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που έφυγε στις 28/8/19 από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.

Τόσο το δημοσιογραφικό τμήμα, όσο και το αντίστοιχο εμπορικό τμήμα της o.mind και του SC&l magazine, συνεργαστήκαμε με τον Γιώργο Παππά για πάνω από 10 χρόνια, θαυμάζοντας πάντα το ήθος, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του. Με θλίψη αποχαιρετούμε πρωτίστως έναν ΚΑΛΟ άνθρωπο, αλλά και έναν αφοσιωμένο επαγγελματία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στην οικογένεια του Ομίλου Εταιρειών Σαρακάκη.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια του επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.