Το νέο Dacia DUSTER στους δρόμους της Αττικής

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Δημοσιογραφικής Παρουσίασης του νέου Dacia DUSTER στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι δοκιμές του νέου μοντέλου σε διαδρομές της Ανατολικής Αττικής. Ήδη οι πρώτοι δημοσιογράφοι πήραν μια πρώτη γεύση τόσο από το αυτοκίνητο, όσο και από τα υπέροχα τοπία που επέλεξαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η κατασκευή ειδικής πίστας στα Λατομεία Διονύσου ώστε οι δημοσιογράφοι να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες του μοντέλου.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει η εκδήλωση, περισσότεροι από 540 δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν τη χώρα μας για να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο Dacia DUSTER.

Με κέντρο της εκδήλωσης το ξενοδοχείο Cape Sounio, αλλά και το ξενοδοχείο Sofitel στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η Dacia για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχει στήσει μια σειρά υποστηρικτικών υποδομών με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των δημοσιογράφων, αλλά και τη συντήρηση των οχημάτων δοκιμής.

Παράλληλα με το νέο Dacia DUSTER,  η διοργάνωση χρησιμοποιεί τόσο τα Dacia SANDERO STEPWAY, όσο και τετρακίνητα Dacia DUSTER της παρούσας γενιάς. Πληροφορίες για όλα τα μοντέλα της Dacia είναι διαθέσιμα στο www.dacia.gr.