Το επαναστατικό σύστημα γυαλισμένου δαπέδου μπετόν HTC Superfloor™ θα παρουσιάσει η DPK Constructions στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η DPK Constructions, με έδρα τον Πειραιά, εξειδικεύεται στην εφαρμογή δαπέδων ειδικών απαιτήσεων. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει αποκλειστικά στην Ελλάδα το σύστημα γυαλισμένου δαπέδου μπετόν HTC Superfloor™, μια επαναστατική τεχνολογία στον χώρο των βιομηχανικών δαπέδων.

Με μηχανική επεξεργασία μετατρέπει ένα απλό βιομηχανικό δάπεδο σκυροδέματος σε μια γυαλιστερή επιφάνεια που αντανακλά το φως και αναδεικνύει τον χώρο. Ανάλογα το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορούμε να αποκτήσουμε τελικά δάπεδα με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.

 

 

Το γυαλισμένο μπετόν μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν παντού. Η δύναμη και η διάρκεια του το καθιστούν την πρώτη επιλογή σε βιομηχανικούς χώρους,  αποθήκες, δημόσιους χώρους, μεγάλα showrooms και χώρους ειδικών αρχιτεκτονικών απαιτήσεων.

Το HTC Superfloor™ είναι ανθεκτικότερο από ένα συμβατικό βιομηχανικό δάπεδο, είναι αντιολιθητικό ακόμα και βρεγμένο, οι τελικές επιφάνειες είναι απόλυτα επίπεδες, έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής, χαμηλό κόστος συντήρησης και ο καθαρισμός του είναι πανεύκολος.

Η DPK Constructions σας εγγυάται άριστα αποτελέσματα, τμηματική εκτέλεση των εργασιών εξασφαλίζοντας τη συνεχόμενη λειτουργία των χώρων και εργασίες χωρίς σκόνη.

 

 

Την DPK Constructions και το σύστημα γυαλισμένου δαπέδου μπετόν έχουν εμπιστευτεί μεγάλες εταιρείες όπως AIA, DHL, Goldair Handling, Μύλοι Λούλη, KERAKOLL, Αλουμίνιον της Ελλάδας.

Το HTC Superfloor™ μπορεί να συνδυαστεί με την αποκατάσταση των αρμών του βιομηχανικού δαπέδου σας, με τις γρήγορες και ανθεκτικότατες μεθακρυλικές ρητίνες Degadur.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία DPK Constructions επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.dpkcon.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.