Τις υπηρεσίες της στη μεταφορά & αποθήκευση θα παρουσιάσει η Iliadis Cargo Α.Ε. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» 2019

 

Η Iliadis Cargo Α.Ε. με αδιάλειπτη παρουσία στον χώρο των οδικών μεταφορών από το 1953, έχει ξεχωρίσει για την ποιότητα και αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο 40 οχημάτων διαφόρων τύπων  είναι σε θέση να προσφέρει πληθώρα επιλογών στους πελάτες μας όπως: πλήρης φορτία (FTL), τμηματικές φορτώσεις (LTL), χύδην εμπορεύματα (bulk), μεταφορά container, διανομές εντός πόλης (last mile).

Πραγματοποιεί καθημερινές φορτώσεις από τα hub της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και την Μαγούλα Αττικής, και με τη βοήθεια προσεκτικά επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της εξυπηρετεί το σύνολο της ηπειρωτικής Ελλάδας.

 

 

Την φετινή χρονιά η Iliadis Cargo Α.Ε. ολοκλήρωσε την κατασκευή της νέας ιδιοκτήτης εγκατάστασης της. Η πλέον σύγχρονη αποθήκη logistics στο Καλοχώρι, της επιτρέπει να διευρύνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της: παραλαβή εμπορευμάτων, εκκενώσεις container, ανασυσκευασίες, αποθηκεύσεις και πολλές άλλες δυνατότητες με την ίδια ποιότητα υπηρεσιών που χαρακτηρίζει την εταιρεία όλες αυτές τι δεκαετίες.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της Iliadis Cargo Α.Ε. εκμεταλλευόμενο τον άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία (οχήματα, περονοφόρα, software κ.τλ.) είναι σε θέση να ακούσουν τις ανάγκες των πελατών  και να προσφέρουν τις βέλτιστες λύσεις.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Iliadis Cargo Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.iliadis-ae.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.