Τις πύλες του ανοίγει σε λίγες μέρες το 1o MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος

 

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από το 1ο MotorShow ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, μια έκθεση στην οποία ανταποκρίθηκαν ένθερμα και αγκάλιασαν οι εισαγωγείς και αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, στο 1ο MotorShow που θα πραγματοποιηθεί στη Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη, από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου που θα παρουσιάσουν μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας πλούσιο πεδίο επιλογών στο ενδιαφερόμενο κοινό.

 

 

Σε έναν ιδιαίτερο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκεί ακριβώς που χτυπά η καρδιά της αγοράς, οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να αξιολογήσουν και να συγκρίνουν από κοντά τα αγαπημένα τους επαγγελματικά οχήματα με μια επίσκεψη, αλλά να τα οδηγήσουν και -γιατί όχι- να διαπραγματευτούν μια συμφέρουσα αγορά.

Η Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη θα μεταμορφωθεί για τρεις ημέρες σε έναν ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο, παρουσιάζοντας όλα όσα ενδιαφέρουν τον επαγγελματία οδηγό, με επίκεντρο το βασικό εργαλείο της δουλειάς του, το αυτοκίνητο.

Εκτός από τα οχήματα, θα φιλοξενηθούν εταιρίες που σχετίζονται με τις υπηρεσίες After Market, όπως εταιρίες συντήρησης και επισκευής, ελαστικών, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, ασφαλειών ΙΚΤΕΟ κ.λπ., καθώς και υπηρεσίες Leasing επαγγελματικών οχημάτων.

Χορηγός Τίτλου του 1ου MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος είναι η Hertz, η πρωτοπόρος εταιρεία στην ενοικίαση και μίσθωση επαγγελματικών οχημάτων που στηρίζει και προωθεί τις νέες ιδέες στον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το motorshowproexpo.gr ή επικοινωνήστε στο 210 6196600.

Μεταξύ των Χορηγών Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Supply Chain & Logistics.