Τη νέα υπηρεσία iTrack Cold Chain θα παρουσιάσει η εταιρεία iTrack στην έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS

Η iTrack είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη και εφαρμογή λύσεων τηλεματικής και τηλεμετρίας στις επιχειρήσεις. Η υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία της iTrack σε μεγάλα έργα, εγγυάται ένα αξιόπιστο και κερδοφόρο αποτέλεσμα για τους πελάτες της.

Μεγάλες εταιρείες, όπως η Nestle, Hertz, Interamerican αλλά και πολλοί Δήμοι της χώρας εμπιστεύονται καθημερινά την iTrack για τις επιχειρησιακές τους ανάγκες. Σήμερα, περισσότερες από 600 επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της iTrack για εξοικονόμηση, αυτοματοποίηση και ασφάλεια.

 

 

Η νέα υπηρεσία iTrack Cold Chain, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αυτοματοποιεί πλήρως την καταγραφή των θερμοκρασιών των θαλάμων συντήρησης και κατάψυξης τροφίμων. Καταργεί τις χειροκίνητες και χρονοβόρες διαδικασίες ανάκτησης των θερμοκρασιακών μετρήσεων από τα γνωστά καταγραφικά (loggers).

Διασφαλίζει τη συνεχή καταγραφή (24/7/365) και λήψη των θερμοκρασιακών μετρήσεων, χωρίς να απαιτεί αλλά και να επιτρέπει ανθρώπινη παρέμβαση.

 

 

Παράλληλα, παρέχει άμεση ενημέρωση για υπερβάσεις θερμοκρασιακών ορίων στους θαλάμους ψύξης, δίνοντας τη δυνατότητα στο προσωπικό της επιχείρησης να παρέμβει έγκαιρα προς αποφυγή τυχόν αλλοιώσεων στα τρόφιμα.

Η υπηρεσία iTrack Cold Chain είναι εξαρχής σχεδιασμένη για την παράλληλη παρακολούθηση χιλιάδων θαλάμων ανά λογαριασμό και απευθύνεται κυρίως σε SuperMarket, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, ζαχαροπλαστεία, catering, ξενοδοχεία, αποθήκες και εμπορικές επιχειρήσεις τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία iTrack Cold Chain πατήστε ΕΔΩ.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία iTrack επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.itrack.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS από την επίσημη ιστοσελίδα www.frozenfoodexpo.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.