Τη λύση xVan ENTERSOFT επέλεξε ο διανομέας φιαλών υγραερίου ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ

 

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της, αναζήτησε λύση για να καλύψει τις απαιτήσεις των 100 χρηστών xVan, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν παλαιού τύπου PDAs με αποκλειστικά off-line λειτουργία. Το φιλικό και μοντέρνο interface, η ευελιξία προσαρμογής στις ιδιαίτερες ανάγκες τους (ειδικά βάρη, θερμοκρασίες, τιμές κ.λπ.) και η δυνατότητα να δουλεύουν off line αλλά ταυτόχρονα να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο δεδομένα τιμών και υπολοίπων πελατών και αποθέματος, ήταν κάποια από τα στοιχεία της λύσης Entersoft που κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους.

Τώρα πλέον, οι χειριστές μέσα από το tablet τους, έχουν πλήρη εικόνα πελάτη, αυτόματη ενημέρωση τιμών, ενώ σε πραγματικό χρόνο πραγματοποιούνται οι εκδόσεις παραστατικών, οι εισπράξεις και η συμπλήρωση των εξοδολογίων, χωρίς να απαιτείται επικοινωνία με την εταιρεία. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες εξυπηρετούνται ταχύτερα, οι xVan πωλητές επισκέπτονται περισσότερα σημεία, σε λιγότερο χρόνο με μηδενικό περιθώριο λαθών και οι back office χρήστες αποφορτίζονται από αμέτρητες κλήσεις και διαδικασίες.

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, μέλος του Ομίλου Veroniki Holding, με παρουσία σε πάνω από 9 ευρωπαϊκές χώρες και περίπου 1.500 εργαζόμενους, διακινεί στην Ελλάδα εμφιαλωμένο προϊόν σε 12.000 πρατήρια διακίνησης, τροφοδοτώντας παράλληλα πρατήρια υγραεριοκίνησης AUTOGAS σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Μαθιουδάκης Στέλιος, IT Manager, δήλωσε: «Ήταν ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό έργο. Το αέριο διέπεται από ειδικούς κανόνες, οι ανάγκες της εταιρείας αυξάνονται καθημερινά, οι πελάτες πληθαίνουν. Οι ομάδες της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ και της Entersoft συνεργάστηκαν άψογα, με συνέπεια και μέθοδο, ώστε το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει όλους».