Την πλατφόρμα «one-stop-shop» θα παρουσιάσει η κυπριακή εταιρεία G.A.P. Vassilopoulos στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H έννοια Logistics είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων μιας εταιρείας. Η μεταφορά, αποθήκευση, διαχείριση, διανομή καθώς και συναφείς υπηρεσίες όπως Μerchandising, αποτελούν σημαντικούς πυλώνες Logistics τους οποίους η κάθε επιχείρηση οφείλει να αξιοποιεί σωστά και στο μέγιστο.

Το όφελος περιέχεται στη σύνθεση της ορολογίας Logistics, το σωστό προϊόν να είναι προσβάσιμο, διαθέσιμο στον καταναλωτή στη σωστή τιμή, στο σωστό χώρο, στο σωστό χρόνο και στη σωστή κατάσταση. Ουσιαστικά η Εφοδιαστική Αλυσίδα από κέντρο κόστους γίνεται στρατηγικό εργαλείο ανάπτυξης, συνεισφέροντας ενεργά στην αποδοτικότητα των πωλήσεων.

Σημαντικό στην επιλογή του παρόχου 3PL δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα ποιοτικά κριτήρια, μεταξύ άλλων, κατά πόσον ο 3PL έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τον έμπορα σήμερα και αύριο, η μηδενική εξάρτηση από άλλους παράγοντες.

Η πλατφόρμα της G.A.P. Vassilopoulos Logistics σαν πάροχος 3PL έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών στην Κύπρο αλλά και πολυεθνικών. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας G.A.P. Vassilopoulos Logistics είναι το ολοκληρωμένο πακέτο, «one-stop-shop» που προσφέρει, όπως, αποθήκευση, διαχείριση, διανομή με πολλαπλές παρεμφερείς υπηρεσίες, όλα κάτω από την ίδια στέγη και που ανταποκρίνονται σε όλα τα μεγέθη των επιχειρήσεων (μικρές, μεσαίες, μεγάλες, πολυεθνικές).

Πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν το  «one-stop-shop» και αυτό διαμορφώνει νέα δεδομένα στην κυπριακή αγορά.

Για να μάθετε περισσότερα για την G.A.P. Vassilopoulos επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gapgroup.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van», 4-5-6 Νοεμβρίου 2017, Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.