Την καινοτόμο υπηρεσία VIRTUAL GUARD® θα παρουσιάσει η εταιρεία Virtual International στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία Virtual International S.A. παρέχει επί σειρά ετών καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες ασφαλείας. Αιχμή του δόρατος των υπηρεσιών της είναι η υπηρεσία Virtual Guard®. Η Virtual Guard® υπήρξε ως ιδέα από το 2007 από την εταιρεία, και υλοποιήθηκε μετά από την συνεργασία με πανεπιστήμιο του εξωτερικού, ως εμπορικό προϊόν, το 2011, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων και καινοτόμων υπηρεσιών ασφαλείας.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και καινοτόμο υπηρεσία που χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την απόλυτη περιμετρική ασφάλεια παντός είδους εγκαταστάσεων. Με την υπηρεσία αυτή, η ασφάλεια κατάφερε να φθάσει στον ύψιστο βαθμό. Έχοντας συμπληρώσει στην πράξη, πάνω από δώδεκα εκατομμύρια ώρες παροχής υπηρεσιών, η εταιρεία Virtual International S.A. πιστεύει ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση στην απομακρυσμένη φύλαξη χώρων, εντός και εκτός αστικού ιστού, η οποία βασίζεται στην πρόληψη για την αποφυγή κάθε δυνητικής απειλής.


Για να μάθετε περισσότερα για την Virtual International S.A. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vis.sa.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.