Την αποθήκευση των προϊόντων της ION ανέλαβε η SARMED

H SARMED ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ΙΟΝ για το έργο αποθήκευσης των προϊόντων της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SARMED στην Μάνδρα Αττικής.

Η ΙΟΝ ιδρύθηκε το 1930 στο Νέο Φάληρο Αττικής και μέχρι και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η εταιρεία μεγαλώνει, εξελίσσεται, σέβεται τις αξίες της και δημιουργεί νέες ευκαιρίες, αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα έχει ιστορία, αλλά και μέλλον!

Με τρεις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, με περίπου 950 εργαζομένους και με κύκλο εργασιών πάνω από 110 εκατ. ευρώ ετησίως, η ΙΟΝ κατατάσσεται στις 60 μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες. Με πίστη στις αξίες της, φροντίζει να καινοτομεί μέσα από τα προϊόντα της, αλλά και μέσω της υπεύθυνης στάσης  της  προς τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της, την κοινωνία και το περιβάλλον. Η ΙΟΝ αναπτύσσει διαρκώς και επιτυχώς την εξαγωγική της δραστηριότητα από την Δύση ως την Ανατολή, ενώ στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητάς της, συμμετέχει κάθε χρόνο σε διεθνείς εκθέσεις, με σκοπό τη διεύρυνση των οριζόντων της, τη σταθερή παρουσία της στον κόσμο της σοκολατοποιίας και τη δημιουργία νέων συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.