Η EEBΨ&L ανακοίνωσε την ελληνική υποψηφιότητα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics ανακοίνωσε επίσημα την ελληνική υποψηφιότητα μέσω του Συνδέσμου της, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2021 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί διαδικτυακά από την Global Cold Chain Alliance σε συνεργασία με τον International Association of Refrigerated, τον Σεπτέμβριο 2021 στις Βρυξέλλες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποίησε την έναρξη των υποβολών αιτήσεων της ελληνικής υποψηφιότητας, και για δεύτερη  φορά δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής και διεκδίκησης του εν λόγω βραβείου από ένα Ψυγείο – μέλος της Ελλάδας.

Τα υποψήφια στελέχη του ευρύτερου επαγγελματικού χώρου θα πρέπει να είναι έως 34 χρόνων, να έχουν επιδείξει άριστες επιδόσεις στον εργασιακό τους χώρο για τρία έτη, και να έχουν ευρεία γνώση της Ψυκτικής Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Μπορούν να προέρχονται από οποιοδήποτε τμήμα της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών, διοικητικών, τεχνικών, μηχανικών, λογιστικών, πωλήσεων, χειρισμού, υπηρεσιών ή διαχείρισης.

Οι υποψήφιοι για το βραβείο θα αξιολογηθούν από μια ομάδα επιφανών στελεχών του κλάδου. Ο φετινός νικητής του European Future Leader Award θα ανταγωνιστεί άλλους μελλοντικούς ηγέτες της GCCA από όλο τον κόσμο στο διαγωνισμό Global NextGen του 2021. Για να συμμετέχουν οι διαγωνιζόμενοι  τόσο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, όσο και στον παγκόσμιο διαγωνισμό NextGen, θα πρέπει να μιλούν άπταιστα αγγλικά.

Η Ένωση θα παραμείνει αρωγός και υποστηρικτής τέτοιων αντίστοιχων προσπαθειών και στο μέλλον που σκοπός τους είναι να αναδεικνύεται και να βραβεύεται η αριστεία των Ελλήνων Leader.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, θα πρέπει να υποβάλλει την υποψηφιότητά του αποστέλλοντας την στο email της EEBΨ&L info@cold.org.gr , το αργότερο έως την Δευτέρα  26 Ιουλίου 2021.