Τα FOOD LOGISTICS πάνε METROPOLITAN EXPO στις 10-12 Νοεμβρίου 2018

 

Την τιμητική τους θα έχουν τα FOOD LOGISTICS στις 10-12 Νοεμβρίου 2018 στην έκθεση FROZEN FOOD που διοργανώνει η ο.mind Creatives στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής.

Η διοργάνωση της έκθεσης θα διεξαχθεί παράλληλα με τις εκθέσεις DAIRY EXPO και MEAT & GRILL DAYS, δίνοντας με αυτή τη συνέργεια μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των FOOD LOGISTICS να συναναστραφούν και να κάνουν περισσότερες κι αποδοτικότερες επαγγελματικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες.

 

 

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τροφίμου για να εξασφαλίσουν την επιβίωση και ανάπτυξή τους σ’ ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, δεν αρκεί να διαθέτουν στην αγορά ποιοτικά προϊόντα, αλλά να είναι σε θέση να τα παραδώσουν στη σωστή ποσότητα, στη σωστή τοποθεσία, στον σωστό χρόνο, σε άρτια ποιότητα και με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

Και τα FOOD LOGISTICS διαμορφώνουν σημαντικά τόσο την ποιότητα όσο και το κόστος του προϊόντος, δίνοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται μια επιχείρηση απέναντι σε ολοένα και πιο απαιτητικούς καταναλωτές με συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες.

 

 

Η FROZEN FOOD έρχεται λοιπόν να δώσει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τα FOOD LOGISTICS και την ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα σε μια εποχή όπου οι σύγχρονες τάσεις επιτάσσουν την ενσωμάτωση της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στην ένταση του ανταγωνισμού, στην παγκοσμιοποίηση των αγορών, στη γρήγορη τεχνολογική αναβάθμιση και στη μετάβαση στην εποχή του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η έκθεση FROZEN FOOD θα παρουσιάσει εκθέτες από τις 3 ακόλουθες κατηγορίες επαγγελμάτων:

  • FOOD LOGISTICS

Εκθέτες που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων & ποτών θα δώσουν το “παρών” στη νέα αυτή έκθεση για να προσφέρουν λύσεις σε παραγωγούς και εμπόρους που αναζητούν τον κατάλληλο συνεργάτη για τη σωστή και αποτελεσματική διαχείριση της αποθήκευσης και των παραγγελιών τους εντός και εκτός Ελλάδας.

  • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΨΥΞΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Όλες οι λύσεις που αφορούν στη βιομηχανική ψύξη θα παρουσιαστούν στην FROZEN FOOD. Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αποθηκών, θάλαμοι ψύξης, κλιματισμός, ψύξη και ελεγχόμενη ατμόσφαιρα, καταγραφικά θερμοκρασίας και υγρασίας, συστήματα παρακολούθησης της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας, Μέσα Ατομικής Προστασίας, ψυχόμενοι θάλαμοι επαγγελματικών οχημάτων, van και φορτηγών.

  • KΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Κατεψυγμένα τρόφιμα όπως λαχανικά, κηπευτικά, φρούτα, προϊόντα ζύμης, κρεατικά, ψάρια, θαλασσινά και έτοιμα γεύματα, θα παρουσιαστούν από εμπόρους και παραγωγούς.

Για να μάθετε περισσότερα ή να δηλώσετε συμμετοχή στην έκθεση FROZEN FOOD καλέστε τη διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

Το επίσημο site της έκθεσης FROZEN FOOD θα το βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.frozenfoodexpo.gr.