Τα 20 χρόνια του γιορτάζει το τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει Επετειακή Εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυσή του, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 17:00 στην Χίο.

Κατά τη διάρκεια της 20ετίας, το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, που εδρεύει στην Χίο, αναδείχθηκε σε εξωστρεφές διεθνές Κέντρο Αριστείας στις πανεπιστημιακές ναυτιλιακές σπουδές. Η επιτυχία αυτή πιστοποιείται από τη ναυτιλιακή κοινότητα με διακεκριμένες σταδιοδρομίες των αποφοίτων του, καθώς και από τη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα μέσω αλλεπάλληλων επιστημονικών διακρίσεων και βραβεύσεων.

Διαρκής πορεία Αριστείας, με το βλέμμα στο μέλλον

Η επετειακή εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • Σύντομη αναδρομή της ιστορίας, των δραστηριοτήτων και διακρίσεων του Τμήματος
  • Την αναγόρευση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Θ. Γραμμένου (Cass Business School, City, University of London) σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • Συζήτηση Στρογγυλής Τράπεζας με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις της παγκόσμιας Ναυτιλίας και νέες Προκλήσεις για Πανεπιστημιακές Ναυτιλιακές Σπουδές στην Χίο»

Στην εκδήλωση συμμετέχουν διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αλλοδαπής, της ναυτιλιακής επιχειρηματικής κοινότητας, εθνικών και διεθνών θεσμικών φορέων, άλλων πνευματικών ιδρυμάτων και της Χιακής κοινωνίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Μιχάλων 8, Χίος).

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε την πρόσκληση