Σύγχρονο – ανανεωμένο & φιλικό προς το χρήστη το νέο www.supply-chain.gr

Με ανανεωμένο look, νέο περιεχόμενο και υπηρεσίες φιλικές προς το χρήστη, βλέπετε από τις 8 Μαΐου, τον δικτυακό τόπο του www.supply-chain.gr.

Ο δικτυακός τόπος που σέβεται και προάγει την επιστήμη των Logistics, που παρακολουθεί και ενημερώνει πρώτος για κάθε εξέλιξη στο supply chain, ανανέωσε την πλατφόρμα λειτουργίας του, προσθέτοντας νέα χρηστικά εργαλεία, που σας βοηθούν να βρίσκετε την είδηση που σας ενδιαφέρει ανά κατηγορία, λέξη-κλειδί και κλάδο.

Πάντα με την ίδια επαγγελματικότητα, η ομάδα διαχείρισης του www.supply-chain.gr, επιμελείται τα εταιρικά δελτία τύπου της αγοράς, τις επιχειρηματικές και κλαδικές ειδήσεις, τα αποκλειστικά νέα για τον χώρο των logistics, του supply chain και των εμπορευματικών μεταφορών και σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκριτα για όσα σας ενδιαφέρουν.

Το ανανεωμένο www.supply-chain.gr, πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, σε συνεργασία με διεθνή portals & περιοδικά υψηλού κύρους, εγκαινιάζει και την ενότητα News In English με Αποκλειστικές Ειδήσεις, για την διεθνή αγορά, αλλά και ανταποκρίσεις συναδέλφων που αφορούν άμεσα την ελληνική πραγματικότητα.

Με χρηστικά εργαλεία, live streaming και βίντεο-ρεπορτάζ, το νέο www.supply-chain.gr προχωρά ένα βήμα μπροστά από την εποχή του. Περιηγηθείτε!