Συστήματα αποθήκευσης και logistics παρουσιάζει η PEBRO – ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΕ στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η PEBRO – ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1972 στην μελέτη και την κατασκευή συστημάτων αποθήκευσης και logistics. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής και η μονάδα παραγωγής είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Όντας ο επίσημος αντιπρόσωπος της DEXION και SCHAEFER, σε συνδυασμό με την πολύ έμπειρη ομάδα μηχανικών της, η PEBRO σχεδιάζει και κατασκευάζει ποιοτικές και λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης «με το κλειδί στο χέρι».

H PEBRO αντιπροσωπεύει τον κορυφαίο κινέζικο οίκο ηλεκτρικών περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων ΜΙΜΑ. Η ΜΙΜΑ, εκτός από τα τυποποιημένα μηχανήματα τύπου counter balance, reach truck, VNA, stacker και  ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα, διαθέτει ειδικά μηχανήματα τεσσάρων κατευθύνσεων και μηχανήματα ειδικού σκοπού, που κατασκευάζονται για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».