Συνεχίζεται δυναμικά η προώθηση της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” και στα εγχώρια events

Πιστό στην πεποίθησή του να στηρίζει ενεργά όλα τα events που προωθούν τη γνώση και το networking στην αγορά της εφοδιαστικής αλυσίδας, το Supply Chain & Logistics magazine και η O.MIND CREATIVES δίνουν το «παρών» σε όλα τα συνέδρια, ημερίδες, events που διοργανώνονται το διάστημα αυτό, προωθώντας και το μήνυμα της διοργάνωσης της έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van expo 2023”.

Εκτός, λοιπόν, του διεθνούς πλάνου επικοινωνίας και προώθησης της έκθεσης, το SC&L παραβρίσκεται και πρωτοστατεί και στα ελληνικά events: στο συνέδριο Solutions 12 του Supply Chain Institute που έγινε στις 17/5, στο επερχόμενο 6th International Logistics Forum του ILME, που θα γίνει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο την 1 Ιουνίου, αλλά και στην εσπερίδα για την Απανθρακοποίηση των Μεταφορών, που διοργανώνει η EEL, στις 6 Ιουνίου, στο Mediterranean Maritime Academy, στον Πειραιά.

Οι δράσεις αυτές ενισχύουν το networking στην αγορά και μεγιστοποιούν την επικοινωνία ενόψει της έκθεσης για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, καθιερώνοντάς την ως το κορυφαίο ραντεβού συνάντησης του κλάδου σε εκθεσιακό, αλλά και συνεδριακό επίπεδο.

Ήδη οι συμμετοχές στην έκθεση έχουν φτάσει τις 200. Στόχος 300 εκθέτες να δώσουν το παρών το φθινόπωρο στο Metropolitan Expo