Στρατηγική συνεργασία Κ. Αιγιαλείδης – Ζ. Λαϊνάς Ο.E. και Novitron A.E.

Οι εταιρείες Κ. Αιγιαλείδης – Ζ. Λαϊνάς Ο.E. και Novitron A.E. ανακοίνωσαν την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας τους στη διανομή των λιπαντικών Mobil στην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στη σειρά Mobil Delvac™, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή ως η κορυφαία σειρά λιπαντικών επαγγελματικών οχημάτων.

Με αυτή τη συνεργασία, οι δύο εταιρείες προσδοκούν να ενισχύσουν την προστιθέμενη αξία της πρότασής τους στην αγορά λιπαντικών για επαγγελματικά οχήματα, συνδυάζοντας την εξειδίκευση της Αιγιαλείδης – Λαϊνάς στα ανταλλακτικά οχημάτων με την κορυφαία ποιότητα του Mobil Delvac™.

Σχετικά με την Κ. Αιγιαλείδης – Ζ. Λαϊνάς Ο.E.

Η Αιγιαλείδης – Λαϊνάς κατέχει ηγετική θέση στην εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγά, λεωφορεία και επιβατικά Mercedes-Benz). Με μακρόχρονη παρουσία 27 ετών και καλύπτοντας όλη την Ελληνική αγορά, είναι επίσημος διανομέας πολλών σημαντικών προμηθευτών στο χώρο του automotive aftermarket παγκοσμίως, όπως Group ZF, Mahle, Schaeffler, Hella, FTE, Federal Mogul, Continental και άλλων.

Πρόκειται για μια υγιή και συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, όπως αποδεικνύεται από τον εμπλουτισμό των συνεργασιών της με γνωστούς προμηθευτές αλλά και τις επενδύσεις σε κτηριακές υποδομές, σε ανθρώπινο δυναμικό, την παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις και την ανάπτυξη εύχρηστων εργαλείων για τους πελάτες της.

Το 2016 σηματοδοτεί μια χρονιά-ορόσημο για την Αιγιαλείδης – Λαϊνάς, μιας και γίνεται μέλος του παγκόσμιου δικτύου εταιρειών στο χώρο του aftermarket, “TEMOT International”, κάτι που επιβεβαιώνει τη συνεχή πρόοδο της εταιρείας.

Η αξιόλογη πορεία, η εμπειρία στην προώθηση ποιοτικών προϊόντων στο χώρο του επαγγελματικού οχήματος, καθώς και η πελατοκεντρική προσέγγιση της Αιγιαλείδης – Λαϊνάς, βρίσκονται σε απόλυτη αντιστοιχία με την στρατηγική της Novitron A.E. και της ExxonMobil για την δημιουργία μιας ισχυρής συνεργασίας στο κανάλι διανομής λιπαντικών για επαγγελματικά οχήματα και συγκεκριμένα στην προώθηση της σειράς Mobil Delvac™.

Σχετικά με την Novitron A.E.

Η Novitron Α.Ε. είναι ο εξουσιοδοτημένος διανομέας των λιπαντικών Mobil στην Ελλάδα.

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονες εγκαταστάσεις, με τη δυνατότητα να προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική παράδοση στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα, τόσο για τα χύμα, όσο και για τα συσκευασμένα λιπαντικά Mobil.

Το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της μπορεί να προσφέρει επαγγελματικές συμβουλές και τις βέλτιστες λύσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις των διαφορετικών εφαρμογών λίπανσης.

Με προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη, η Novitron A.E. προσφέρει την πλήρη σειρά λιπαντικών Mobil για κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και βιομηχανίας.

Επιπλέον ηγείται της τεχνολογίας ανάλυσης λιπαντικών, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες πρόγνωσης, με πιστοποιημένες διαδικασίες και on-site υποστήριξη από εξειδικευμένους μηχανικούς.

Λίγα λόγια για το Mobil Delvac

Τα κορυφαία λιπαντικά επαγγελματικών οχημάτων Mobil Delvac™ χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα των μεταφορών αλλά και των βιομηχανικών κλάδων. Η μακρά παράδοση του Mobil Delvac™ για αποδεδειγμένη προστασία του κινητήρα και ασύγκριτες επιδόσεις, έχει κρατήσει τις μεταφορές αλλά και τη βιομηχανία σε κίνηση για περισσότερα από 90 χρόνια.

Σε αυτά τα 90 έτη της ιστορίας του, το Mobil Delvac™, ως ένα από τα πρώτα λιπαντικά κινητήρων diesel στον κόσμο, έχει απαντήσει στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες της βιομηχανίας επαγγελματικών οχημάτων με συνεχή καινοτομία και επιδόσεις υψηλού επιπέδου.

Το Mobil Delvac™ ήταν πάντα εκεί, από τις πρώιμες προσπάθειες των αυτοκινητιστών του κλάδου, μέχρι τη σημερνή μορφή των μεγάλων και περίπλοκων στόλων οχημάτων. Μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις και εμπόδια τα οποία ξεπερνούσε επιτυχώς. Καθώς κοιτάμε πίσω την ιστορία του, το Mobil Delvac™ είναι άλλο τόσο προσηλωμένο και στο δρόμο μπροστά – διατηρώντας τα οχήματα σε κίνηση.