Στις 23/11 στο Athens Marriott το 1st Southeastern Europe Cold Chain Conference

Με ομιλία του κ. Μιχάλη Γ. Παπαδόπουλου, υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών, θα ανοίξουν την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022,  οι εργασίες του επίκαιρου Διεθνούς συνεδρίου,  το οποίο  διοργανώνει η  Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics σε συνεργασία με τον Αμερικανικό Φορέα Global Cold Chain Alliance (GCCA) και τη συμμετοχή  της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, του  Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς και Αλιείας (ΟΚΑΑ) και άλλων επιστημονικών φορέων και  εκπροσώπων της αγοράς.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο  ξενοδοχείο Athens Marriott Hotel (ώρες 9.00 -16.00) θα συμμετάσχουν  και  οι  καθ’ ύλην  αρμόδιοι φορείς  της Πολιτείας, ενώ κατά τη διάρκεια  συζήτησης  στρογγυλής τραπέζης για την επισιτιστική κρίση  οι επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις  θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν  επίκαιρες προτάσεις και απόψεις σε θέματα που άμεσα τους απασχολούν.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει ανά θεματική ενότητα 3 εξαίρετους key note speakers :

  • Matthew R. Ott, President & CEO Global Cold Chain Alliance (GCCA)
  • Jesper Hansen, Global Account Director, Fire Protection Solutions for Cold Chain Solutions
  • Manuel Kabana Cabrera, Chairman of International Association of Refrigerated Warehouses ( IARW)

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν στελέχη  από χώρες όπως Αμερική, Ασία, Βαλκάνια , Ισραήλ, προερχόμενοι από τον ευρύτερο  τομέα  των  Logistics, βιομηχανιών τροφίμων & Φαρμάκων, εμπορικών επιχειρήσεων, αλλά και εκπρόσωποι  του Δημόσιου Τομέα, επιστημονικών φορέων και ΜΜΕ.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι και το Supply Chain & Logistics magazine.