Πιστοποίηση της Transcombi Express από το Great Place to Work

Η Transcombi Express, εταιρεία δραστηριοποιούμενη στον κλάδο των logistics, επιβραβεύτηκε από τους υπαλλήλους της με το Πιστοποιητικό Great Place to Work. Στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι οι επενδύσεις σε τεχνολογικά μέσα και στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της, με σκοπό τη διευκόλυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Ωστόσο, το ανθρώπινο κεφάλαιο πάντα αποτελούσε προτεραιότητα για τη διοίκηση της εταιρείας και σε όλη την ιστορία της βρισκόταν με κάθε μέσο και τρόπο δίπλα του.

Το Great Place to Work αξιολογεί επιχειρήσεις μέσω μιας έρευνας στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοι τους και αυτοί καλούνται να αξιολογήσουν την εταιρεία σε μια σειρά θεμάτων, όπως η αξιοκρατία, ο σεβασμός, η επικοινωνία, οι παροχές, η ακεραιότητα κ.ά.

Για την Transcombi Express, αυτή η διάκριση, με τη συνολική βαθμολογία από τις αποκρίσεις των εργαζομένων να αγγίζει το 95%, την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία να βαθμολογείται με 99% και τη δήλωσή τους ότι νιώθουν υπερήφανοι που εργάζονται στην Transcombi Express κατά το απόλυτο 100%, αποτελεί εξαιρετικά σημαντική αναγνώριση της επιλογής της εταιρείας να πιστεύει ότι οι άνθρωποί της είναι το σημαντικότερο κεφάλαιό της και της δίνει τη δύναμη να συνεχίσει το έργο της με βάση το motto “TeamWork, Dream Work”.