Στην έκθεση «Cargo Truck & Van Expo» συμμετέχει η εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ

Η εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας κυρίως μεταχειρισμένων επαγγελματικών αυτοκινήτων για περισσότερο από 40 χρόνια, δεύτερη γενιά.

Βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία και ενασχόληση  με το αντικείμενο του αυτοκινήτου και ιδιαιτέρως του επαγγελματικού, η επιχείρηση είναι σε θέση να αντιληφθεί τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, με πρωταρχικό στόχο τη γρήγορη και άμεση ικανοποίησή τους με συνέπεια και υπευθυνότητα, τόσο πριν, αλλά κυρίως μετά την πώληση των αυτοκινήτων.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι, και κυρίως οι πολυάριθμοι ευχαριστημένοι πελάτες, καθιέρωσαν την εταιρεία ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ στην αγορά στις πιο δυναμικές, ανταγωνιστικές, αλλά κυρίως φερέγγυες επιχειρήσεις στον χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων.


Για να μάθετε περισσότερα για την ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.auto-christoforatos.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.