Σεμινάριο για τα City Logistics στις 17/9 από Operations Center και OPTILOG Advisory Services

 

Πραγματοποιείτε διανομές εντός πόλης; Το Operations Center και η OPTILOG Advisory Services διοργανώνουν στις 17 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, εξειδικευμένο ολοήμερο σεμινάριο για τα City Logistics με στόχο τη μείωση του κόστους, αλλά και τη αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχετε στους πελάτες σας.

Σε ένα σύγχρονο και εκτεταμένο αστικό περιβάλλον το last mile delivery καθίσταται μία όλο και πιο πολύπλοκη διαδικασία. Η τελευταία φάση της διανομής που πραγματοποιείται εντός πόλης αντιμετωπίζει προκλήσεις, οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας, στην ικανοποίηση των τελικών πελατών, αλλά και στην επιβάρυνση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.

Η εκτέλεση του καθημερινού μεταφορικού έργου εντός του αστικού ιστού (City Logistics) προϋποθέτει έναν εξορθολογισμένο προγραμματισμό πόρων, καθώς επίσης, τη βελτίωση των διαδικασιών παράδοσης και παραλαβής, προκειμένου η επιχείρησή σας να είναι αποδοτική και να διατηρεί χαμηλά τα κόστη της. Επιπλέον, θα αναβαθμίσετε το customer service, ενώ ταυτόχρονα, θα επιτύχετε μία αστική διανομή φιλικότερη προς το περιβάλλον μέσω της μείωσης εκπομπής αερίων ρύπων.

To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Civitel Olympic Hotel, στο Μαρούσι και εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Σεπτέμβριος 2019 – Ιούνιος 2020” για στελέχη Supply Chain & Logistics (Δείτε ΕΔΩ τα προγραμματισμένα σεμινάρια). Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν μεθοδολογίες, πρακτικές τεχνικές, καθώς επίσης, παραδείγματα και case studies για τη βελτιστοποίηση του προγραμματισμού και της εκτέλεσης αστικών διανομών.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό έντυπο του σεμιναρίου με πληροφόρηση για το περιεχόμενο, το πρόγραμμα, τους εισηγητές και τις δηλώσεις συμμετοχής.