Ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, συστήματα πυρασφάλειας & logistics στο περίπτερο της CHRISAFIS στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η εταιρεία CHRISAFIS δημιουργήθηκε το 2008 από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς και είναι ο επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος της LIRITIS SA, που ηγείται στον χώρο από το 1953.

Αναλαμβάνει την προμήθεια, την τοποθέτηση, την επισκευή και τη συντήρηση τόσο των προϊόντων LIRITIS, όσο και άλλων συναφών προϊόντων από καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού.

Η γκάμα των προϊόντων της  περιλαμβάνει ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες, αυτοματισμούς, συστήματα πυρασφάλειας και συστήματα Logistics.

Το τμήμα Service παρέχει 24ωρη κάλυψη, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο και βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Όλα τα προϊόντα της παράγονται κατά το πρότυπο CE καθώς και οι διαδικασίες της παραγωγής της είναι πιστοποιημένες με ISO 9001 και ISO 14001.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».