Πρώτη η FDL GROUP φέρνει το ρομποτικό σύστημα picking “GOODS-TO-PERSON” στις αποθήκες της

Για μια ακόμη φορά ο όμιλος FDL GROUP πρώτος στις τεχνολογικές εξελίξεις εγκαινιάζει τη νέα εποχή τεχνολογίας στα logistics με το σύστημα “Goods-to-Person” στις αποθήκες της. Ο Όμιλος FDL, σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη εταιρία GEEK+, που εξειδικεύεται σε Advanced Robotics & AI Solutions for Logistics, έφερε τα ρομπότ Geek Plus πρώτη στην Ελλάδα και στις αποθήκες της.

Εδώ και ένα μήνα, προσγειώθηκαν και ενσωματώθηκαν σε αποθήκη 8.500 τ.μ., 20 μικρά αλλά πανέξυπνα ρομποτικά, έτοιμα να εξυπηρετήσουν με ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία πάνω από 2.000 κωδικούς.

Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Βασίλης Καρακουλάκης δήλωσε: «Σε συνέχεια της δήλωσης αλλά και δέσμευσή μας, ότι θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται τόσο περήφανοι για εμάς, όσο και εμείς για αυτούς, συνεχίζουμε να ηγούμαστε των εξελίξεων και ειδικά των τεχνολογικών όπως κάναμε πάντα, να φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να λειτουργούμε proactively. Η νέα εποχή στα Logistics έφτασε και στην Ελλάδα, και είμαστε περήφανοι καθώς αυτό το καταφέραμε πρώτοι εμείς».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αχιλλέας Μάμαλης ανέφερε: «Το μέλλον έφτασε στην Ελλάδα και είναι τώρα! Όποιος επιθυμεί να περάσει στην νέα εποχή B2C και στο same day delivery, στην FDL θα βρει πλέον τη λύση που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το νέο αυτό σύστημα, μπορεί να εφαρμοστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το retail, το φάρμακο και το καλλυντικό, στα είδη ρουχισμού, τα καταναλωτικά προϊόντα κ.ά. Σύντομα θα γίνει και παρουσίαση της νέας τεχνολογίας και στους πελάτες μας, και στα ΜΜΕ».