Πρόσκληση συμμετοχής στις επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B meetings) των LOGI.C 2018

Προγραμματισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B meetings) που έχουν σκοπό την ανταλλαγή  πληροφοριών επιχειρηματικού ενδιαφέροντος και την ανάπτυξη συνεργασιών σε διάφορους τομείς διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στο τέλος των εργασιών της πρώτης ημέρας του συνεδρίου LOGI.C 2018, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 – 21:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Εθνική Λυρική Σκηνή, 5ο Επίπεδο).

Οι συμμετέχοντες στα πολυσυνέδρια LOGI.C. 2018 (σύνεδροι, χορηγοί, ομιλητές) – που θα κάνουν την εγγραφή τους έως την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 – θα λάβουν στο email τους τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο της πλατφόρμας συμμετοχής, και όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν τη δυνατότητα  να στείλουν αίτημα κατευθείαν στους εκπροσώπους εταιρειών ή φορέων, που θα ήθελαν να έχουν μια κατ΄ ιδίαν επιχειρηματική συνάντηση μαζί τους.

Γιατί να επιλέξετε τις Β2Β επιχειρηματικές συναντήσεις που διοργανώνει η o.mind Creatives; Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πιθανούς συνεργάτες και να συζητήσετε για δυνατότητες συνεργασίας. Θα κάνετε επαφές με πιθανούς επενδυτές και θα ανταλλάξετε εμπειρίες, ιδέες κι απόψεις με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου.

Οι συναντήσεις αυτές, θα είναι χρονικής διάρκειας 20 λεπτών, προγραμματισμένες και εξατομικευμένες.