«Πράσινη Επιχειρηματικότητα στα Logistics» με κορυφαίους ομιλητές, 31 Μαΐου από την EEL.BE

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics Βορείου Ελλάδος, στo πλαίσιo του έργου «Οργάνωση και Επιχορήγηση Δράσεων Προώθησης της Πράσινης Επιχειρηματικότητας μέσω Καινοτόμων Δράσεων στη Μακεδονία και Θράκη» το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, διοργανώνει ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα την«Πράσινη Επιχειρηματικότητα στα Logistics».

Η κύρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 4-7μμ και περιλαμβάνει 2 συνεδρίες. Στις συνεδρίες θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι παρακάτω ομιλητές που θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές και θα απαντήσουν στα ερωτήματα του κοινού.

Η πρώτη συνεδρία με αντικείμενο την «Πράσινη Επιχειρηματικότητα και Εφοδιαστικές Αλυσίδες: μορφές, πεδίο εφαρμογών και προκλήσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις». Στην συνεδρία αυτή θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ερευνητές, εκπρόσωποι και ανώτατα στελέχη φορέων και εταιρειών. Συγκεκριμένα, συντονιστής θα είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ της EELBE και καθηγητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Δημήτριος Βλάχος, ενώ ομιλητές θα είναι ο Δρ. Χρίστος Βλάχοκώστας, Αντιπρόεδρος της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ ΑΕ, ο κος Κωνσταντίνος Χανιώτης Πρόεδρος της TelenavisAE, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ITSHellas και Πρόεδρος ΔΣ του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ILME), ο Δρ Βασιλόπουλος Τάσος, ChiefInformationOfficer της DHLExpress (Hellas) SA, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TreditAE και Αντιπρόεδρος επι των Οικονομικών της EELBE κος Απόστολος Μπιζάκης.

Στην δεύτερη συνεδρία με θέμα τα «City Logistics: σύγχρονες τάσεις και πράσινες πρακτικές», η Δρ Γεωργία Αϋφαντοπούλου,Διευθύντρια Ερευνών στο Ελληνικό Ινστιτούτο Μεταφορών (ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ), θα αποτελεί συντονίστρια και κεντρική ομιλήτρια. Κορυφαίοι ομιλητές και εκπρόσωποι φορέων και εταιρειών που θα πλαισιώσουν την συνεδρία είναι ο κος Διονύσιος Γρηγορόπουλος, Managing Director της Logistics-Way και Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, ο κος Σταμάτης Αδριανόπουλος, ιδρυτής και ExecutiveConsultant στην PlanningAE, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΕ και Αντιπρόεδρος Δημοσίων σχέσεων της EELBE κος Σπύρος Ιγνατιάδης, και ο κος Σάνδρος Αλέξανδρος, ManagementConsultant της ClaritySolutions και Μέλος του ΔΣ της EELBE.

Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, Τομέα Μακεδονίας-Θράκης και τελεί ύπο την αιγίδα του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Ε.Κ.Ε.Τ.Α.), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), του Ινστιτούτου LogisticsManagement Ελλάδος (ILME) και της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους (ΕΕΒΨ&L).

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο: https://logistics.org.gr/events/Πράσινη-Επιχειρηματικότητα-στα-logistics/

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που μπορούν να παρακολουθήσουν και τις εκδηλώσεις δωρεάν με μία μόνο εγγραφή στο: https://artion.eventsair.com/eelbe-2021/regfrom/Site/Register