Περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα STILL & μπαταρίες βιομηχανικού τύπου  MIDAC ανάμεσα στα προϊόντα που παρουσιάζει η ΣΤΑΝΕΚ ΑΕΒΕ – STILL στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η ΣΤΑΝΕΚ ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί μια ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία πώλησης και ενοικίασης ανυψωτικών μηχανημάτων, εξεδρών εργασίας και μπαταριών.

Έχει φέρει επιτυχημένα εις πέρας τα εξειδικευμένα έργα που ανάλαβε, παρέχοντας πάντα τα κατάλληλα μηχανήματα και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό σε μεγάλους πελάτες για την ολοκλήρωση απαιτητικών εργασιών, όπως η εκφόρτωση πλοίων και βιομηχανιών και ο καθαρισμός τσιμεντοβιομηχανιών.

Η ΣΤΑΝΕΚ εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά κορυφαίες εταιρείες, όπως την STILL (Ανυψωτικά περονοφόρα και μηχανήματα αποθήκης) για τη Νότια Ελλάδα από το 2022, τις μπαταρίες MIDAC από το 2015 και τις εξέδρες εργασίας SINOBOOM από το 2019. Αυτές οι συνεργασίες της έχουν επιτρέψει στην ΣΤΑΝΕΚ να προσφέρει κορυφαίες, οικονομικά αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».