Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει με συνέπεια το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με πολύχρονη παράδοση προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται και με απόλυτη προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας, προχωρά σε δωρεά πλήρως εξοπλισμένου ISOBOX ειδικής κατασκευής καθώς και ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, η εταιρία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Το νέο και ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ, εφοδιασμένο με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, που παραδόθηκε σήμερα, έχει ως στόχο τόσο την ενίσχυση της θωράκισης όσο και της ετοιμότητας του νοσοκομείου. Η μονάδα αυτή προορίζεται για την υποδοχή, τον έλεγχο και τη φροντίδα των ασθενών που πιθανόν νοσούν  από τον κορονοϊό, με στόχο την άμεση εξυπηρέτησή τους καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας του Νοσοκομείου μέσω της αποφυγής του συγχρωτισμού με άλλους ασθενείς.

Επιπλέον, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει ιατρικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου, καθώς και τη διαχείριση και αντιμετώπιση κρουσμάτων από τον ιό COVID-19.

Ο κ. Μιχάλης Βλάχος, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, η ασφάλεια και η προστασία της υγείας όλων μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αισθανόμαστε την ανάγκη και θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίζουμε στην πράξη και με κάθε μέσο το εθνικό σύστημα υγείας και τους ανθρώπους του, με έμφαση το Βόλο, την πόλη που μένουμε και εργαζόμαστε. Με τη δωρεά αυτή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου συνεισφέρουμε κι εμείς στην από κοινού αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς κρίσης δημόσιας υγείας».