Ο Οργανισμός Salamis συμμετέχει στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Ο Οργανισμός Salamis που ιδρύθηκε το 1959 και φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια του, δραστηριοποιείται στον τουρισμό, κρουαζιέρες, ναυτιλία, οδικές μεταφορές, καθώς και στον τομέα logistics. Με γραφεία σε όλη την Κύπρο και τον Πειραιά ο Οργανισμός Salamis, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, προσαρμοσμένες στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε τομέα, με γνώμονα  πάντοτε τον επαγγελματισμό, εξυπηρέτηση, φιλικότητα και φιλοξενία.

Εκτός από τα οργανωμένα ταξίδια εξωτερικού, προσφέρει επίσης κρουαζιέρες με το ιδιόκτητο κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia στην Ανατολική Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά.

Με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεταφέρει  από πόρτα σε πόρτα κάθε τύπου φορτία, ξηρά και ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Τα οχηματαγωγά πλοία του Οργανισμού Akritas και Alexo, καθώς και το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Alasa, προσφέρουν σταθερά εβδομαδιαία δρομολόγια και συνδέουν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης, Λαυρίου και Πειραιά, με τα λιμάνια Λεμεσού, Χάιφας και Ashdod αντίστοιχα.


Για να μάθετε περισσότερα για τον Οργανισμό Salamis επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.salamisinternational.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.