Ο ΟΛΠ συμμετέχει στην 7η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε., που ιδρύθηκε το 1930, διαχειρίζεται και λειτουργεί το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου. Η γεωγραφική θέση της χώρας το καθιστά ένα ιδανικό κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας κυρίως μεταξύ Ασίας και Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης.

Ο Πειραιάς, ως το πρώτο λιμάνι βαθέων υδάτων της Ε.Ε. μετά τη διώρυγα του Σουέζ, δίνει τη δυνατότητα στη ναυτιλιακή και επιχειρηματική κοινότητα να χρησιμοποιήσει τον Πειραιά ως κόμβο για συνδυασμένες μεταφορές φορτίου με αποδοτικές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, οι οποίες εκτελούνται οδικώς, σιδηροδρομικώς και μέσω θαλάσσης.

Το λιμάνι του Πειραιά με το εν εξελίξει επενδυτικό του πρόγραμμα στοχεύει μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια να καθιερωθεί ως το σημαντικότερο κέντρο εφοδιαστικής αλυσίδας και κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο.


Για να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Οργανισμός Λιμένος Πειραιά Α.Ε., επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.olp.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 9-11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.supplychainexpo.gr.