Ο ναυτιλιακός κολοσσός COSCO Shipping Lines (Greece) παρουσιάζει τις υπηρεσίες του στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η COSCO Shipping Lines (Greece), μέλος του COSCO Shipping Group, προσφέρει υψηλής αξίας υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας. Έχοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στον σχεδιασμό και την εκτέλεση μεγάλης κλίμακας εφοδιαστικής αλυσίδας πολυεθνικών εταιρειών, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει υπηρεσίες συνδυασμένων μεταφορών, αποθήκευσης, διανομής, καινοτόμων τελωνειακών υπηρεσιών καθώς και την υπηρεσία Control Tower, που συντονίζει και παρακολουθεί όλα τα στάδια της εκτέλεσης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Οι υπηρεσίες της προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της, στοχεύοντας στην βέλτιστη και χωρίς σύνορα εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».