Οργάνωση αποθήκης με εξοπλισμό της Raffex στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

H Raffex δραστηριοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, για περισσότερα από είκοσι χρόνια, στον χώρο του σχεδιασμού και εξοπλισμού ποικίλων ειδών εμπορικών καταστημάτων και αποθηκών. Βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε επαγγελματία και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε του ανάγκη για τη βελτίωση και την ανάδειξη του επαγγελματικού χώρου.

Η εταιρεία εξυπηρετεί επιχειρήσεις εμπορικών καταστημάτων, super markets, mini markets και αποθήκες Logistics, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μεγάλη επιτυχία και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Μέρος των βασικότερων υπηρεσιών της αποτελεί ο αρχικός σχεδιασμός του καταστήματός σας ή της αποθήκης σας, η κατάλληλη και επαγγελματική διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του, η οργάνωση της αποθήκης κάθε επιχείρησης με εξοπλισμό σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης και Ασίας. Είναι πλάι σας σε κάθε στάδιο του στησίματος της επιχειρηματικής σας ιδέας, ώστε να διανύσετε με τη βοήθειά της την ανοδική πορεία που τόσο επιθυμείτε. Όλα τα βήματα της διαδικασίας από την αρχική μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου σας μέχρι και την εγκατάσταση των επίπλων.

Η Raffex σάς προμηθεύει με έπιπλα πρώτης ποιότητας και σε πολύ ανταγωνιστικό κόστος. Η πολυετής  παρουσία της στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών της. Τα έπιπλα, με τα οποία σας προμηθεύει η Raffex, διακρίνονται για την ποιότητα, την αντοχή και την ιδιαίτερη αισθητική τους, που πάντα εντυπωσιάζει τον πελάτη.

Στόχος της είναι να συνδυάζει τον υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό για αποθήκη, ώστε να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα, το οποίο θα οδηγήσει στην πετυχημένη οργάνωση της αποθήκης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».