Ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας υψηλής & προστιθέμενης αξίας παρουσιάζει η Synergy στην 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με 200 εργαζόμενους και εγκαταστάσεις 72.000 m2 στον Ασπρόπυργο Αττικής, η Synergy εδώ και 20 χρόνια πρωτοπορεί στον χώρο των logistics και ξεχωρίζει για τις εξατομικευμένες και καινοτόμες ‘tailor made’ λύσεις που προσφέρει στους πελάτες της.

H Synergy έχει εκπονήσει πλάνο επενδύσεων για τα επόμενα χρόνια, συνολικού ύψους 16,8 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας στην αξιοποίηση νέων τεχνολογιών, στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των εμπορευματικών κέντρων διανομής, στα smart intralogistics, στον αυτοματισμό των διαδικασιών, σε πράσινες επενδύσεις και υποδομές.

Κεντρικό όχημα ανάπτυξης θα αποτελέσει η νέα επένδυση της εταιρείας για την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα Logistics Centre στην περιοχή της Ελευσίνας μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Πρόκειται για ένα «πράσινο» συγκρότημα 55.000 τ.μ., με 14 μέτρα ύψος, εξαιρετικές υποδομές και σύγχρονο εξοπλισμό που θα επιτρέπουν υψηλές παραγωγικότητες και πιο αποδοτικές συνέργειες!

Γ ια περισσότερες πληροφορίες για την 9η διεθνή έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου του 2023, στο Metropolitan Expo, με διοργανώτρια εταιρεία την O.MIND CREATIVES, πατήστε εδώ. Μαζί και η 4η έκθεση «Cargo Truck & Van Expo».