Ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς και αποθήκευσης φορτίων από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ CONTAINERS Α.Ε.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ CONTAINERS ΑΕ είναι πρωτοπόρος εταιρεία Εθνικών Οδικών Μεταφορών, Υπηρεσιών Container Logistics και Εμπορίας Container όλων των τύπων. Η πολύχρονη εμπειρία της στις μεταφορές και τις υπηρεσίες Logistics που παρέχει στους συνεργάτες της, την καθιστούν έναν από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των container logistics από το 1978. Από τότε έως και σήμερα βρίσκεται στην κορυφή του χώρου μεταφορών – αποθήκευσης και γενικότερα παροχής υπηρεσιών διακίνησης containers χάρη στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 6 container terminals σε στρατηγικά σημεία, τα οποία της παρέχουν τη δυνατότητα να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της με το χαμηλότερο κόστος.

Στα σαράντα χρόνια δραστηριότητας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ CONTAINERS Α.Ε. κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο στόλο 150 οχημάτων για κάθε χρήση, ο οποίος σε συνδυασμό με την εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού κινείται και παράγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε όλες τις αποθήκες της καθώς και σε αντιπροσώπους της σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε containers όλων των τύπων, μεταχειρισμένα και καινούρια.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ CONTAINERS ΑΕ (www.hct.gr) για να μάθετε περισσότερα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.