Οι δυνατότητες της ελληνικής αγοράς logistics & τα κρίσιμα trends της χρονιάς στην ENGLISH SPECIAL EDITION 2024 του SC&L magazine

Μια ακόμα διεθνή έκδοση ετοιμάζει για το 2024 το SC&L magazine, με σκοπό να προωθήσει τα ελληνικά logistics και τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς σε επενδυτές και δίκτυα του εξωτερικού. Η έκδοση θα κυκλοφορήσει εντός του α’ τριμήνου του έτους, και θα διανεμηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια, στα οποία συμμετέχει το περιοδικό ως χορηγός επικοινωνίας, ή η O.MIND CREATIVES.

Η ελληνική αγορά logistics, βρίσκεται εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον, σε συνεχή ανοδική πορεία. Ο δείκτης οικονομικής ανάπτυξης ξεπέρασε το 2% το 2023, ενώ οι ξένες επενδύσεις τόσο στην οικονομία γενικότερα, όσο και ειδικότερα στον κλάδο εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθηκών και Logistics κάθε χρονιά από το 2019 και έπειτα σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η άνοδος της χώρας στο no 19 της διεθνούς κλίμακας LPI της World Bank, αναβαθμίζει συνολικά το ‘υποκείμενο’ εφοδιαστική αλυσίδα στην Ελλάδα.

Η ανοδική αυτή πορεία δημιουργεί την ανάγκη μεγαλύτερης εξωστρέφειας, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει στάσιμο το μεγαλύτερο κλαδικό έντυπο του χώρου, το SC&L magazine.

Θεωρώντας πάντα ότι η γνώση είναι δύναμη και η πληροφορία για την ανοδική πορεία της αγοράς μας πρέπει να φτάσει όσο μακρύτερα γίνεται, σε όσες περισσότερες διεθνείς αγορές είναι εφικτό, εγκαινιάζουμε μια ΕΤΗΣΙΑ SPECIAL EDITION του SC&L magazine, αποκλειστικά στα αγγλικά, με σκοπό κάθε χρόνο να παρουσιάζει και να διαφημίζει τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς και τα best practices που εδραιώνονται στη χώρα.

Στην Special Edition SC&L magazine 2024 θα παρουσιαστούν:

* Infographics με την πραγματική εικόνα της αγοράς σε νούμερα και ποσοστά

* τα πιο πρόσφατα στοιχεία ερευνών και προβλέψεων για την πορεία του κλάδου και της οικονομίας στο πεδίο που μας αφορά

* προβλέψεις από ‘γκουρού’ του χώρου για το τί περιμένει η αγορά το 2024

* ό,τι καινούργιο υπάρχει σε επίπεδο νομοθεσίας και επηρεάζει τον κλάδο σε Ευρώπη & Ελλάδα

* best practices & cases σε βασικούς τομείς: Αυτοματοποίηση αποθηκών, Βιομηχανική Ανάπτυξη, Εμπορευματικά Κέντρα, Υποδομές και Last Mile & Μεταφορές