Οδηγούμε το νέο Ford Ranger Raptor, από τα κορυφαία pick-up της αγοράς

Κάνοντας μια ειδική διαδρομή Μαρούσι  – Πεντέλη- Μαλακάσα στην πίστα Ιαβέρη, μια ημέρα υπό έντονη βροχή, το SC&L συμμετείχε στο επίσημο test drive της FORD για το νέο pick-up της, Ranger Raptor, καταγράφοντας στην πράξη τις ιδιαιτέρες δυνατότητές του σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

Το νέο Ranger Raptor μπαίνει δυναμικά στην αγορά και τον ανταγωνισμό με κινητήρα βενζίνης: 3.0L V6 EcoΒoost Twin-Τurbo, Μεγ. Ισχύς – Μεγ. Ροπή στα 292 PS (215 kW) – 491 Nm και Εκπομπές ρύπων CO2 (Euro 2, μικτός κύκλος, WLTP): 315 g/km, ενώ αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του μπορούν να βρεθούν εδώ

Στο test drive που συμμετείχε εκ μέρους της O.MIND CREATIVES ο συνεργάτης Γιώργος Γλυνός, μας έκανε εντύπωση η σταθερότητα του οχήματος, η σύγχρονη καμπίνα του με με σπορ καθίσματα, που σύμφωνα με τη FORD έχουν εμπνευστεί από τα μαχητικά F-22 Raptor,  καθώς στην προηγμένη τεχνολογικά καμπίνα δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4 ιντσών και μία κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών για το σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4 νέας γενιάς της Ford.