Ξεκινά το Σάββατο 2 Οκτωβρίου η 8η Έκθεση για την Εφοδιαστική Αλυσίδα & Εμπορευματικό Όχημα. Εγκαινιάζουν οι κ.κ. Πλακιωτάκης-Παπαθανάσης

Βιομηχανία – Εφοδιαστική – Logistics συναντιούνται ξανά στις 2-4 Οκτωβρίου στην 8η Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics-Cargo Truck & Van EXPO” 2021

Ξεκινά το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, το μεγάλο ραντεβού της βιομηχανίας, των logistics και του συνόλου της εφοδιαστικής αλυσίδας, στην πρώτη δια ζώσης Έκθεση της σεζόν, στις 2-4 Οκτωβρίου στην 8η Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics-Cargo Truck & Van EXPO» 2021 που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES στο πιστοποιημένο κατά covid-shield Metropolitan Expo.

Πλήθος σημαντικών εταιρειών – εκθετών, αλλά και μια σειρά πλούσιων -ως είθισται- συνεδριακών Logi.C events με τη σφραγίδα φορέων και εταιρειών συμβούλων ως συνδιοργανωτών, αλλά και τον συντονισμό του SC&L magazine, θα αποτελέσουν για ακόμα μια φορά πόλο έλξης στο πιστοποιημένο κατά covid-shield συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 2-3-4 Οκτωβρίου 2021.

Την έκθεση θα εγκαινιάσουν επισήμως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 17.00 οι υπουργοί Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, στηρίζοντας εκθέτες, επισκέπτες, διοργάνωση και τον κλάδο ευρύτερα.

Το πρωτόκολλο ασφαλείας που ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, αναφορικά με τους όρους προστασίας της δημόσιας υγείας από τον sars-cov2 θα τηρηθούν κατά γράμμα, τόσο από το εκθεσιακό κέντρο, όσο και από τη διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, διασφαλίζοντας στο μέγιστο δυνατό την προάσπιση της δημόσιας υγείας, συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Με την ασφάλεια αυτή λοιπόν, εκθέτες και επισκέπτες από τους τομείς Υπηρεσιών Μεταφορών & Logistics, Εξοπλισμών Αποθηκών και Τεχνολογιών, Οργάνωσης Στόλου Οχημάτων, Πράσινων Μεταφορών , Λύσεων Freight Forwarding κ.λπ. τηρώντας όλα τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας, αναμένονται στο εκθεσιακό κέντρο, προκειμένου να συναντήσουν πελάτες και πιθανούς νέους συνεργάτες, να συζητήσουν για εμπορικές συμφωνίες, να παρακολουθήσουν μια σειρά ενδιαφερουσών και επίκαιρων ημερίδων για τα Λιμάνια, για τις Τεχνολογίες στα Logistics, για την Ψυχρή Εφοδιαστική Αλυσίδα και ένα Διεθνές Συνέδριο για τα City Logistics και να συνδράμουν στην επανεκκίνηση του ευρύτερου κλάδου.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 210-9010040 & www.sce.gr