Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εκθεσιακή ημέρα της 8ης Έκθεσης “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo” 2021

Με μεγάλη επιτυχία, προσέλευση κόσμου, επισήμων και σημαντικά events, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της 8ης έκθεσης Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2021, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την εκθεσιακή σεζόν, καθώς είναι η πρώτη Β2Β έκθεση που διοργανώθηκε μετά την ΔΕΘ.

Την διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, αλλά και τους εκθέτες τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, οι οποίοι εγκωμίασαν την επανέναρξη των εκθέσεων και το έργο που γίνεται στον τομέα των logistics, κόβωντας την κορδέλα των εγκαινίων και περιηγούμενοι στα περισσότερα εκθεσιακά περίπτερα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα την έκθεση επισκέφθηκε η νέα γγ Βιομηχανίας κα Θέμιδα Ευτυχίδου, μαζί με τον επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, κ. Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, ενώ και οι γγ Αιγαίου και Λιμένων- Λιμενικής Πολιτικής, έδωσαν το παρών μιλώντας στα συνεδριακά LOGI.C events, τα οποία συνεχίζονται και αύριο Κυριακή.

Και η αυριανή εκθεσιακή ημέρα, Κυριακή, προοιωνίζεται πολλά events, αλλά και εταιρικές συναντήσεις.