Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα LOGI.C 2022 στην Θεσσαλονίκη – Early Booking έως 23 Απριλίου!

Με μεγάλο ενδιαφέρον από στελέχη της αγοράς ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα Logistics Conferences LOGI.C 2022 στη Θεσσαλονίκη, που διεξάγονται στις 10 & 11 Μαΐου στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να συγκεντρώσουν το συνολικό ενδιαφέρον του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών, των Logistics, της ναυτιλίας και των εξαγωγών.

Τα θεματικά πάνελ ήδη διαμορφώνονται γοργά με σημαντικές συμμετοχές τόσο από τον χώρο των λιμενικών logistics, όσο και από την αγορά, με cases που θα εστιάσουν στον τρόπο διαχείρισης των εξαγώγιμων φορτίων με διατροπική μεταφορά, αλλά και στις σύγχρονες δράσεις και πρωτοβουλίες για πράσινη εφοδιαστική αλυσίδα εντός του αστικού ιστού και δράσεις αειφορίας.

Το συνέδριο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα από τα βασικά events για τον ευρύτερο κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Β. Ελλάδα για φέτος, τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων που συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση των θεματικών, ενώ ήδη υπάρχει επιβεβαιωμένη συμμετοχή των CEOs όλων των λιμένων της Β. Ελλάδας.

Το συνεδριακό event, θα ακολουθείται και από μια παράλληλη εκθεσιακή αίθουσα, όπου κάθε επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα για networking με σημαντικές εταιρείες του ευρύτερου κλάδου.

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ και δείτε πώς θα επωφεληθείτε από τα πακέτα early booking που θα διαρκέσουν έως 23 Απριλίου.