Ντεμπούτο για το νέο Nissan NV250 στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων «Cargo Truck & Van Expo»

 

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. συμμετείχε στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων «Cargo Truck & Van Expo» που πραγματοποιήθηκε στις 9-11 Νοεμβρίου 2019 στο Metropolitan Expo, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του νέου βαν NV250.

Εμπλουτίζοντας την γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων με το νέο NV250, η Nissan προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία ένα όχημα με βελτιωμένη ασφάλεια και αξιοπιστία, χάρη στις τεχνολογίες του  Nissan Intelligent Mobility και  συνοδευόμενο από την  κορυφαία εγγύηση πέντε ετών / 160.000 χλμ.

Οι υποψήφιοι αγοραστές  του νέου NV250, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα  από μια ευρεία γκάμα  εκδόσεων, σε δύο μήκη αμαξώματος και με μια ολοκληρωμένη σειρά μετατροπών.

 

 

Στα πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του NV250,  περιλαμβάνονται:

  • 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και δύο μήκη αμαξώματος, βελτιώνοντας τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων για απρόσκοπτες παραδόσεις
  • Συμμόρφωση με το πρότυπο Euro6D-Temp για μειωμένες εκπομπές CO2 και βελτιστοποιημένη απόδοση καυσίμου, γεγονός που μεταφράζεται ως  χαμηλότερο λειτουργικό  κόστος
  • Βελτιωμένη ευελιξία χάρη σε ένα ευρύ φάσμα μετατροπών. Οι μετατροπές περιλαμβάνουν ξύλινη επένδυση στο πάτωμα του χώρου φόρτωσης και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως η ψυκτική μονάδα

Με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά,  γίνεται αντιληπτό ότι το NV250 μπορεί να χειριστεί τα πάντα, από τις γρήγορες αστικές παραδόσεις,  έως τη μεταφορά ογκωδών  υλικών για εργοτάξια.

Το NV250 κινείται από τον  αποδεδειγμένα  αποτελεσματικό πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων, διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος, 80hp, 95hp και 115hp.

Το NV250 βρισκόταν στην έκθεση  «Cargo Truck & Van Expoέως και τις 11 Νοεμβρίου, δίπλα στο e-NV200, το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό βαν μηδενικών εκπομπών ρύπων, που εξοπλίζεται με μια νέα μπαταρία 40 kWh και αυτονομία έως 200 χιλιόμετρα (Συνδυασμένος Κύκλος WLTP).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ