Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.: Συσκευή Wynn’s Aircomatic III

Καθώς η εποχή που διανύουμε επιτάσσει την εξασφάλιση της  καθαριότητας του αέρα και στην καμπίνα του ιδιωτικού ή επαγγελματικού αυτοκινήτου μας, η Wynn’s διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (Airco Pure, Airco-Clean Ultrasonic for cars) που φροντίζουν για μια υγιεινή ατμόσφαιρα, μέσα στο όχημά μας.

Η Aircomatic III είναι μια συσκευή, η οποία διασπά (νεφελοποιεί)  τα καθαριστικά προϊόντα Airco-Clean Ultrasonic  του κλιματιστικού, σε μικρές σταγόνες, κάτω των 5 micron,  ώστε να επιτευχθεί ένας βαθύς καθαρισμός στο σύστημα AC. Είναι κατάλληλη για τον  καθαρισμό του air condition, χωρίς να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του φίλτρου καμπίνας και παράλληλα   είναι απλή και απόλυτα ασφαλής στην χρήση, χωρίς ανάγκη επίβλεψης κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Η ηλεκτρική  σύνδεση γίνεται πανεύκολα,  μέσω της θυρίδας 12 V του αυτοκινήτου. Με τη βαθιά γνώση, ως απόρροια της πολύχρονης δραστηριοποίησης στον τομέα των πρόσθετων – βελτιωτικών για οχήματα και με την εφαρμογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, η Wynn’s διαθέτει μια  ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών και επαγγελματιών.