Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε.: Σειρά μίνι ανυψωτικών της Hovmand

Η εταιρεία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε., ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την δανέζικη εταιρεία Hovmand A/S που κατασκευάζει ελαφριά, μίνι ανυψωτικά πολλαπλών χρήσεων.

Όλα τα ανυψωτικά της Hovmand έχουν ηλεκτρική ανύψωση και χειροκίνητη μεταφορά. Η ανύψωση γίνεται 100% από ηλεκτρικό κινητήρα χωρίς  την παρουσία κάποιας ογκώδους ηλεκτροϋδραυλικής αντλίας και έτσι επιτυγχάνεται μικρότερος όγκος και χαμηλότερο βάρος μηχανήματος. Κατασκευάζονται από σκληρό και ανθεκτικό αλουμίνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι, ανάλογα το μοντέλο και την εφαρμογή. H Hovmand αναδεικνύεται σε ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της, με καινοτόμες λύσεις για μια πληθώρα εφαρμογών και κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Τα ανυψωτικά της προσφέρουν λύσεις σε πάρα πολλές εργονομικές εφαρμογές όπως, ανύψωση και μεταφορά ρολών, πλαστικών ή μεταλλικών βαρελιών και δοχείων, πλαστικών κουτιών, τροχών, καλουπιών μηχανών, ζυμωτηρίων κ.τλ.

Οι κλάδοι στους οποίους απευθύνεται, σχετίζονται με παραγωγή τροφίμων, καλλυντικών, φαρμάκων και παραφαρμακευτικών, χημικών, Logistics,  διακίνηση ελαστικών Ι.Χ. και μηχανών, φούρνους κ.ά. Διατίθεται μια πλήρης σειρά μίνι ανυψωτικών, με ικανότητα ανύψωσης 50-200kg και σε ειδικές περιπτώσεις έως 300kg.

Για κάθε ένα από τα μοντέλα της, υπάρχει μια πλήρης σειρά εξαρτημάτων, κατάλληλα να χειριστούν διαφορετικά φορτία. Κάθε μοντέλο επιδέχεται τροποποίηση με διαφορετικούς ιστούς και σταθερά σκέλη ανάλογα πάντα την εφαρμογή που θέλουμε να καλύψουμε.