To νέο σύστημα διαχείρισης στόλου θα παρουσιάσει η Kärcher A.E.E. στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» η Kärcher, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού στον κόσμο. Διαθέτει μηχανήματα- μηχανές πλύσης στέγνωσης, σάρωθρα, μηχανήματα υψηλής πίεσης, κεφαλές καθαρισμού -αξεσουάρ, χημικά, τεχνογνωσία και υπηρεσίες  για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το καινοτόμο επαγγελματικό σύστημα διαχείρισης στόλου Kärcher Fleet Management που αναπτύχθηκε από την Kärcher για να παρέχει τις κατάλληλες πληροφορίες στους υπεύθυνους καθαρισμού για την απρόσκοπτη επίβλεψη των μηχανημάτων και των αρμοδιοτήτων. Σε αυτήν τη βάση, μπορεί να προωθηθεί η βελτιστοποίηση της διαδικασίας, καθώς μπορεί να επιτευχθεί μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην απόδοση διαφόρων εργασιών καθαρισμού.

Το software αυτό προσφέρει:

  • Δυνατότητα συνεχούς γνώσης της κατάστασης των μηχανημάτων που συμβάλλει στον σωστό προγραμματισμό των διαδικασιών καθαρισμού.
  • Απόδειξη της ολοκλήρωσης των διαδικασιών καθαρισμού που συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου και παρέχει αξία.
  • Προστασία ενάντια στη μετακίνηση των μηχανημάτων χωρίς άδεια.
  • Μεγαλύτερη δυνατότητα εντοπισμού του εξοπλισμού όταν και όπου χρειάζεται πραγματικά.
  • Μείωση αναγκών επισκευής, λόγω αστοχίας.
  • Γρηγορότερους χρόνους ανταπόκρισης, χάρη στην άμεση επικοινωνία με την Υπηρεσία Service.
  • Μικρότερες ανάγκες επισκευών.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Kärcher A.E.E. (www.karcher.gr) για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» από την επίσημη ιστοσελίδα της www.supplychainexpo.gr.