Νέο Λογότυπο για την Spartan Security

Η εξέλιξη συνεχίζεται μετά από 35 χρόνια επιτυχίας

Η Spartan Security, κορυφαία εταιρεία στον χώρο της ασφάλειας με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επίσημη εισαγωγή του νέου της σήματος και λογότυπου.

Ενώ η Spartan Security συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας, αποφάσισε να ανανεώσει την οπτική της ταυτότητα, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές αξίες της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας.

Η αλλαγή στο λογότυπο αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση και αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της, για τη σύγχρονη αισθητική και μια νέα προοδευτική προσέγγιση στις υπηρεσίες ασφαλείας.

Σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Fiftyeggz, δημιούργησε ένα λογότυπο που είναι πιο αφαιρετικό, διατηρώντας ταυτόχρονα τη συνδεσιμότητά της με τον ισχυρό Σπαρτιάτη. Οι γεμάτες μπλε φόρμες δημιουργούν ένα μοναδικό και ευδιάκριτο σήμα. Ο θεατής ανακαλύπτει τον Σπαρτιάτη μέσα από τις φόρμες και αντιφόρμες, προσδίδοντας στο σήμα ενδιαφέρον και δυναμισμό.

Πέτυχε τον απόλυτο στόχο ενός σήματος: απλότητα, έξυπνη σχεδίαση, εύκολη αναγνωσιμότητα, αναφορά στο παρελθόν, λειτουργικότητα και σε σκούρο φόντο ως αρνητικό, ανθεκτικό και αναγνωρίσιμο σε μεγέθυνση ή σμίκρυνση κάθε κλίμακας.

Η αλλαγή του λογότυπου αντικατοπτρίζει την εξέλιξη και την προσαρμογή της στις σύγχρονες απαιτήσεις. Η Spartan Security συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος με ηγετικό ρόλο στον χώρο της ασφάλειας. Με το νέο λογότυπο, εκφράζει τη δέσμευσή της για αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας κάθε κλίμακας, απλές ή σύνθετες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες, ενώ διατηρεί τον ισχυρό δεσμό με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Η αλλαγή αποτελεί σημαντικό βήμα προς το μέλλον, διατηρώντας πάντα τον χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της Spartan Security.