Νέος πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής ο Αθ. Ζηλιασκόπουλος

Ο καθηγητής Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής. Ο κ. Ζηλιασκόπουλος είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), ενώ διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στο νέο Συμβούλιο θέσεις μονίμων μελών αναλαμβάνουν, ο πρόεδρος της EEL, Νικόλαος Ροδόπουλος, με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Σιαφλά, αντιπρόεδρο Οικονομικών της EEL και ο Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, αντιπρόεδρος Διοικητικού της ΕEL ως εκπρόσωπος της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Σε Δελτίο Τύπου η EEL αναφέρει ότι «η Ελληνική Εταιρεία Logistics αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί κεντρικό άξονα υποβοήθησης και δημιουργίας στρατηγικής για την ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα, όπως κάνει άλλωστε από το 2009, συμμετέχοντας άοκνα και εθελοντικά με τους εκπροσώπους της σε όλα τα Εθνικά Συμβούλια που έχουν συσταθεί έκτοτε».

O πρόεδρος της EEL Νικόλαος Ροδόπουλος, έδωσε τα θερμά συγχαρητήρια στον Θανάση Ζηλιασκόπουλο, αλλά και σε όλα τα μέλη που συνθέτουν το νέο Συμβούλιο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα των προτάσεων του νέου Συμβουλίου θα είναι στοιχεία ανάπτυξης για την εθνική οικονομία.

Η ΕEL ευχαριστεί όλα τα μέλη του απερχόμενου Εθνικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα τον απερχόμενο πρόεδρο καθηγητή Ιωάννη Μίνη για τη θετική συνεισφορά του στην ανάπτυξη του τομέα και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίζει να συμβάλλει με κατεύθυνση και όραμα την περαιτέρω αναβάθμιση των ελληνικών Logistics προς όφελος της εθνικής οικονομίας της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας.