Νέα συνεργασία της SARMED με την εταιρεία PAKKETO IKE

H SARMED ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασίας με την εταιρεία PAKKETO IKE, μέλος της οικογένειας INART, για το έργο αποθήκευσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SARMED στην Σίνδο Θεσσαλονίκης, καθώς και για το έργο διανομής στην Β. Ελλάδα.

Η INART από το 1985, οπότε και δημιουργήθηκε, διατηρεί δυναμική παρουσία στην διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 42 χώρες του εξωτερικού.  Η εταιρεία μελετά διαρκώς τις σύγχρονες τάσεις στον χώρο της διακόσμησης και μαζί με την έμπειρη ομάδα σχεδιαστών της δημιουργεί νέες πρωτοποριακές προτάσεις και λύσεις.

Το 2016, η PAKKETO IKE ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο των επίπλων, έχοντας ως βασικό της στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις με έμφαση στο design, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν: Έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου  Έπιπλα γραφείου Επαγγελματικά έπιπλα και εξοπλισμό  Διακοσμητικά και φωτιστικά  Είδη ταξιδιού & camping. Μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη στο ευρύ πελατολόγιο της SARMED.