Νέα συνεργασία μεταξύ της MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ & της Retail@Link για τη σύνδεση στο Δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Η MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη Retail@Link για την σύνδεσή της στο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος Ομίλου Entersoft), με στόχο τις άμεσες οικονομίες κλίμακας, αλλά και την μετέπειτα δυνατότητα επέκτασης στο πελατολόγιό της.

Για την MLS, μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με εστίαση στην καινοτομία, η γρήγορη, ακριβής και εύκολη συνεργασία με το πελατολόγιο λιανικής, βρίσκεται στα core values της εταιρίας, καθώς θεωρείται  αναπόσπαστο κομμάτι της επί σειρά ετών επιτυχίας της. Λαμβάνοντας υπόψιν τον τεράστιο αριθμό τιμολογίων που προκύπτει από τις καθημερινές εμπορικές της συναλλαγές και τα οποία χρειάζεται να διαχειριστεί και να καταχωρήσει χειροκίνητα, η MLS πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με τη Retail@Link, τον ηγέτη πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων SaaS, αξιοποιώντας τη λύση R@L e-Invoicing EDI, η οποία προσφέρει την τάχιστη & αυτοματοποιημένη ανταλλαγή του περιεχομένου των τιμολογίων-πωλήσεων από ERP-σε-ERP, χωρίς την ανάγκη χειροκίνητης παρεμβολής, αλλά και χωρίς την ανάγκη επιπλέον επένδυσης εξοπλισμού στα πληροφοριακά της συστήματα.

Η αυξημένη ακρίβεια που επιτυγχάνεται στην άμεση ολοκλήρωση του κύκλου τιμολόγησης-πληρωμής οδηγεί σε αξιοσημείωτες οικονομίες κλίμακας και για τα 2 συνεργαζόμενα μέρη με win – win οφέλη. Επιπρόσθετο όφελος αποτελεί η επεκτασιμότητα που προσφέρει η μία και μόνο σύνδεση στο Β2Β hub της Retail@Link, καθώς εξασφαλίζει άμεση διασύνδεση με όλες τις επιχειρήσεις που εξυπηρετεί ο ηλεκτρονικός κόμβος.

H  εταιρεία MLS ιδρύθηκε το 1989 στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με motto «Η καινοτομία και η τεχνολογία δε θα είχε κανένα νόημα εάν δεν έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη: Making Life Simple». Tο όνομά της είναι συνυφασμένο με καινοτομικά προϊόντα τεχνολογίας, πολλά από τα οποία είναι μοναδικά στο είδος τους, και βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα πεδία όπου χρησιμοποιούνται υπολογιστικές συσκευές, από την αυτοκίνηση και την εκπαίδευση έως το γραφείο και την ψυχαγωγία.  Η MLS εστιάζει στην έρευνα και στον σχεδιασμό νέων τεχνολογιών ενώ ταυτόχρονα εμπορεύεται και προϊόντα που μπορούν να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες των καταναλωτών ακόμα και στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας.