Νέα στρατηγική συνεργασία της SARMED με την LG Electronics Hellas

H SARMED, πιστή στο όραμά της να είναι η πρώτη επιλογή σε υπηρεσίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, ανακοίνωσε τη νέα στρατηγική συνεργασία της με την εταιρεία LG Electronics Hellas για το έργο αποθήκευσης των προϊόντων της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της SARMED στον Ασπρόπυργο Αττικής, καθώς και για την πανελλαδική διανομή τους.

Η LG Electronics ιδρύθηκε το 1958 στην Κορέα και από τότε άνοιξε τον δρόμο στην προηγμένη ψηφιακή εποχή με την τεχνολογική εξειδίκευση που απέκτησε από την κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας, όπως οθόνες τηλεοράσεων, οικιακές συσκευές, λύσεις κλιματισμού θέρμανσης – ψύξης, προϊόντα digital signage, καθώς και τα κορυφαία brands LG SIGNATURE και LG ThinQ που είναι γνωστά παγκοσμίως, συνεχίζοντας να ενισχύει την πρωτιά της ως παγκόσμια εταιρεία.

Με πυρήνα της την καινοτομία, την πρωτοπορία και συνεχή ανάπτυξη, η LG παραμένει στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Η φιλοσοφία της LG Electronics βασίζεται στην επιθυμία της να δημιουργήσει μια καλύτερη ζωή για όλους, αναδεικνύοντας το κεντρικό της σύνθημα “Life’s Good”.

«Είναι μεγάλη τιμή για την SARMED να αποτελεί στρατηγικό εταίρο πρωτοπόρων και εμβληματικών εταιρειών, όπως η LG Electronics, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους με την αξιοπιστία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει, αλλά κυρίως με τις υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες που παρέχει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η SARMED.