Νέα εταιρική ταυτότητα για την Athens Technology Center (ATC)

Η Athens Technology Center (ATC), ελληνική εταιρεία ηγέτης στην ανάπτυξη κι υλοποίηση λύσεων λογισμικού, καλωσόρισε το νέο έτος με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα.

Με οδηγό τις βασικές επιχειρηματικές αξίες της εταιρείας (agility, trust, commitment) αλλά και με επικαιροποιημένη την υπόσχεση για την αξιοποίηση των πλέον καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων για την εξυπηρέτηση των στόχων των σύγχρονων επιχειρήσεων αλλά και του έργου φορέων του δημοσίου τομέα παγκοσμίως ως Smart Business Enabler, η ATC υποδέχεται ακόμα πιο δυνατή τις προκλήσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης σε κάθετες αγορές, όπως τα media, η βιομηχανία και οι τράπεζες, αλλά και σε οριζόντιους τομείς όπως η Ανάπτυξη & Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, η Διαχείριση Περιεχομένου και η Ανάλυση Δεδομένων Μεγάλου Όγκου.

Υπενθυμίζεται πως η ATC απαριθμεί 30 και πλέον έτη δραστηριότητας σε 16 διαφορετικές αγορές στην ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Ανατολική Ασία και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε έργα Έρευνας και Ανάπτυξης. Για την αποτύπωση των παραπάνω, η ATC εμπιστεύτηκε την Designature.

Ο κ. Αυγουστίνος Παριανός, Creative Director της ATC ανέφερε: «Κληθήκαμε να δουλέψουμε μια εταιρεία τεχνολογίας με εκτενή τεχνογνωσία. Το νέο λογότυπο της ATC παραπέμπει στους δεσμούς των κρίκων μιας αλυσίδας για να αποτυπώσει την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών ψηφιακού μετασχηματισμού οργανισμών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μέσω διασυνδεδεμένων, σταθερών και ποικίλων λύσεων λογισμικού».

Ταυτόχρονα, η ATC εγκαινίασε και το νέο της web site (www.atc.gr) που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από εξειδικευμένα στελέχη της ίδιας της εταιρείας, συνδυάζοντας την υψηλού επιπέδου αισθητική με τις αρχές του UX Design. Η κα Μαργαρίτα Κορομηλά, CMO της ATC, δήλωσε: «Στόχος μας ήταν να αποτυπώσουμε το σύνολο των δυνατοτήτων που μπορούμε να προσφέρουμε σε εταιρείες και φορείς του δημοσίου με τρόπο ευθύ, φιλικό και σύγχρονο. Δώσαμε έμφαση στη λιτότητα και την ευελιξία, ενώ ακολουθήσαμε μια σύγχρονη και διαχρονική τυπογραφική φόρμα, εμπνευσμένοι από τον πυρήνα της ATC –αντλεί δύναμη από το παρελθόν- διατηρώντας ένα νεανικό πνεύμα αναζήτησης».